Képszerkesztő, videó szerkesztő, szövegszerkesztő, pdf könyvek

Estimated read time 3 min read

KÉPSZERKESZTŐ

A legjobb ingyenes, online és letölthető  fotó szerkesztő, képszerkesztő programok otthonra, vagy munkavégzéshez.


képszerkesztő programok

VIDEO SZERKESZTŐ

Vágj és szerkessz videót szabadon. Összegyűjtöttük neked a legjobb ingyenes video szerkesztő és videó vágó programokat.


video szerkesztők

FRISS CIKKEK

Hasznos irodai alkalmazások, megoldások. Képszerkesztő, video szerkesztő, szövegszerkesztő, irodai szoftverek, vírusirtó, zene letöltés, podcast, pdf könyvek és még rengeteg hatékonyságnövelő tipp.

PENDRIVE FORMÁZÁSA

A két legegyszerűbb pendrive formázás lépésről lépésre. Az alábbiak szerint pofon egyszerűen le tudja formázni a pendrive-ját.


pendrive formázása

WINDOWS 10 GYORSÍTÁSA

Windows 10 gyorsítása lépésről lépésre. Bárki által elvégezhető hasznos beállítások, tippek, trükkök és egyszerű technikák.


windows 10 gyorsítása

VÍRUSIRTÓ

Védd meg a számítógéped! Összeszedtük a legjobb ingyenes, vagy fizetős vírusirtó programokat.


Vírusirtó programok

SZÖVEGSZERKESZTŐ

Ingyenes szövegszerkesztő és irodai programok otthonra vagy akár munkába. 


Szövegszerkesztők

KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK

Hogy ne a Te időd menjen el vele, összegyűjtöttük és leteszteltük az online és letölthető képszerkesztőt. Ezek a képszerkesztők nagyrészt mindenféle grafikusi előképzettség nélkül is könnyedén használhatók. Továbbá nagyban megkönnyíthetik a dolgod akár hobbi tevékenységről, akár munkáról legyen szó.

Igyekeztünk előkotorni minden ingyenes megoldást, azonban előfordultak olyan online és letölthető képszerkesztő programok, amelyek tartalmaznak pro verziót, azaz bizonyos plusz, hatékonyságnövelő eszközökért cserébe fizetős verziót is.

KAPCSOLÓDÓ: VIDEO SZERKESZTŐ PROGRAMOK >>

VIDEO SZERKESZTŐ PROGRAMOK

Hogy ne a Te időd menjen el vele, összegyűjtöttük és leteszteltük az online és letölthető videó szerkesztő programok legjobbjait. Ezek a videó szerkesztő programok nagyrészt mindenféle videós előképzettség nélkül is könnyedén használhatók. Illetve kiválthatják a legtöbb drága videó szerkesztő programot. Nagyban megkönnyíthetik a dolgod akár hobbi tevékenységről, akár munkáról legyen szó.

Igyekeztünk előkotorni minden hatékony, ingyenes és fizetős megoldást, emiatt előfordultak olyan ingyenes videó szerkesztő programok is, amelyek tartalmaznak fizetős verziót, azaz bizonyos plusz, hatékonyságnövelő eszközökért cserébe fizetős verziót is.

KAPCSOLÓDÓ: KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK >>