Hatékony képszerkesztő program magyar nyelven!

Estimated read time 3 min read

 

Képszerkesztő program magyar nyelven? Igen!

A képszerkesztő programmal rendelkező piacvezető cégek az internetes grafikus alkalmazásaiknak a funkciókínálatával igencsak szűkkezűen bánnak. Miért is tennének másképpen? Hiszen profi programjaiknak köszönhetően igazán nagyot szakítanak, ezért az online verzióba a csodaeffektek már csak ritka esetben kerülnek bele.

Pár évvel ezelőtt, egészen pontosan 2017-ben egy magyar startup cég elkészítette az online képszerkesztő applikációját, amely annyira jól sikerült, hogy az összes online képszerkesztőt (DeviantArt Muro, Picmonkey, Pixlr, PhotoShop Express) és mobilos alkalmazást (Aviary) kenderbe ver.

képszerkesztő program magyar

Az OAPIX képszerkesztő program magyar nyelven annyira jól sikerült, hogy nem csak az online verzió, hanem az asztali is simán csatasorba állhat a legnagyobbak ellen a legtöbb funkcióját tekintve. A magyar fejlesztésű szoftver használata elképesztően egyszerű. Funkcióinak, effektjeinek használatához nem kell több perces videókat néznünk vagy 10 oldalas tutorial könyveket olvasnunk.

Az oaPIX funkciókínálata elképesztő mértékű. Egyszerűsége ellenére az EXIF kiolvasás, a manuális rétegezés, a színgörbék, a hisztogramok vagy a színátmenetekkel való újraszínezés lehetséges.

képszerkesztő program magyar

Az oaPIX 300 körüli effekt- és szűrőszámmal rendelkezik, melyek legtöbbike egykattintásos módszerben is használható. A legtöbb effekt és szűrő igényeinknek megfelelően csúszkával testreszabható.

A program teljes mértékben ingyenesen használható. Egyszerű használata ellenére a kíváncsiskodók találnak segítséget is a szoftver használatához. Külön Flash telepítésére nincsen szükség, így az Apple tulajdonosok is használhatják az oaPIX-et.

képszerkesztő program magyar

A képszerkesztő használatához nem kell a számítógép előtt gubbasztanunk, hiszen jól optimalizált program lévén bármilyen eszközről teret adhatunk kreativitásunknak.

OAPIX LETÖLTÉSE >

 

Még több képszerkesztő program: Kattints ide és fedezz fel még több ingyenes fotó szerkesztő, kollázs készítő vagy képszerkesztő programot, ami megkönnyíti a hobbidat, vagy nagyban segítheti a munkádat.

KAPCSOLÓDÓ KATEGÓRIÁK, CIKKEK:

KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK >>

VIDEÓ SZERKESZTŐ PROGRAMOK >>