A legjobb képszerkesztő program kiválasztása

képszerkesztő programok a kepszerkeszto.com oldalunkon - Officetools.hu

 

Új tematikus oldalunkon, a Kepszerkeszto.com-on összegyűjtöttük számodra az összes olyan kép- és fotószerkesztő programot, vagy online felületet, amire csak szükséged lehet a szerkesztéshez.

Akár Androidos, vagy Apple telefonon, vagy tableten, akár Mac-en, vagy Windows rendszeren szerkesztenéd a fotóidat, itt minden kép- és fotószerkesztő alternatívát megtalálsz, a részletes leírásával és értékelésével együtt.

Természetesen nem feledkezünk meg az online fotószerkesztőkről sem

Hiszen sokmindenhez bőven elég egy online felület, ahova csak feltölthetjük a képeinket és már szerkeszthetjük is..

Kipróbáltuk és rangsoroltuk a legjobb ingyenes és fizető fotószerkesztőket, így hatékonyan tökéletesítheted képeidet. Függetlenül attól, hogy teljes értékű Photoshop alternatívát keresel fejlett szerkesztéshez, vagy egy egyszerű eszközt, amely egyetlen kattintással optimalizálja a képeidet, összeszedtük a megfelelő eszközöket számodra.

Számos ingyenes fotószerkesztő csak nagyon korlátozott eszközválasztékot kínál, kivéve ha fizetünk az előfizetésért, vagy vízjelet helyez az exportált képekre.


Képszerkesztő kategóriák >>


A legjobb fotószerkesztő jelenleg az Adobe Photoshop

Ha komolyan gondolkodsz a fotószerkesztésről, vagy arra törekszel, hogy hobbid munkává változtasd, akkor nem szabad legyőzni az ipari szabványú Adobe Photoshop szoftvert. Ez természetesen nem ingyenes, mint az alábbi fotószerkesztők, de meglepően jó ár-érték arányú az Adobe Creative Cloud előfizetéssel.

Az Adobe Photoshop ingyenes kis testvére, az Adobe Photoshop Express ami még érdekelhet..


A legjobb online kép- és fotószerkesztő: Canva

A Canva egy igazán professzionális képszerkesztő és sablonszerkesztő a böngészőben. Használható Windows, MacOS, Linux rendszeren a böngészőben; iOS, iPadOS, Android telefonokon mobilalkalmazás formájában. Export formátumok: JPG, PNG, PDF..

A Canva egy fotószerkesztő, amely a böngészőben fut és ideális arra, hogy a kedvenc pillanataidat kártyákká, poszterekké, meghívókká és közösségi média bejegyzésekké alakítsd. Ha érdekel a minőségi a online média jelenlét fenntartása, ez a tökéletes eszköz a számodra.

A Canvanak két szintje van, ingyenes és fizetős, de az ingyenes csomag tökéletes az otthoni felhasználók számára. Csak regisztrálj az e-mail címeddel és 1 GB ingyenes felhőalapú tárolást kap a feltöltésekhez és a tervekhez, 8000 sablont használhatsz és szerkeszthetsz, valamint két mappát a munka szervezéséhez.

Itt nem találsz olyan fejlett eszközöket, mint a klónkefék és az intelligens szelektorok, de van egy praktikus csúszókészlet, amely festékek, matricahatások, élezés, fényerő, telítettség és kontraszt beállításához és még sok minden máshoz használható. A szövegszerkesztő eszközök intuitívak, és a hátterek és más grafikák széles választéka található a tervek készítéséhez.

 

OfficeTools.hu

Még szintén érdekelhet...