Okos edzőterem Budapesten, a belváros szívében

Estimated read time 2 min read

 

Van Budapesten egy nem mindennapi edzőterem, vagyis inkább okos edzőteremnek nevezhető. Íme a SmartFitness:

 

Hogy mitől lehet „okos” egy edzőterem?

A Smartfit népszerűségének és egyben hatékonyságának titka az intuitív működés, életszerű és hatékony motiváció és a látványos eredmények, amelyeket a német fejlesztésű high-tech Milon eszközök biztosítanak.

Még egy edzőterem sem volt ennyire intelligens, hiszen a Milon eszközök együttesen hoznak létre egy különleges és maximálisan személyre szabott edzési rendszert.  Milon eszközök segítségével elképesztő eredményeket érhetünk el a testformálás, illetve az állóképesség növelés terén és természetesen ezek a referenciák vonzzák a népet rendesen.

A SmartFit edzőterem különlegességét fémjelzi, hogy pillanatnyilag ők az egyeduralkodók az intelligens edzések terén, ugyanik Budapesten kizárólag náluk lehet igénybe venni az okos Milon edzőtermi rendszert .

 

Amit tudni kell a SmartFit edzőterem szolgáltatásairól:

Talán az egyik legfontosabb, hogy első alkalommal az edzés teljesen ingyenes. Egy edzés teljes időtartama 36 perc, ugyanis a gépek automatikusan, teljes mértékben a felhasználóra szabva állítják be magukat egy testszkenner, majd egy személyes chipkártya segítségével, amelyen a felhasználó digitális felmérést követő személyes paramétereit tartalmazza.

Okos edzőterem Budapesten, a belváros szívében - milon felmérés
Kép: Milon.com

Az innovatív edzésnek köszönhetően a zsírégetés hatékonysága közel tizenötszöröse a megszokott, erre specializált edzés mechanizmusokhoz képest, illetve az izomerősítés is (alátámasztottan) 30%-al hatékonyabb, mint bármilyen más módszerrel.

A digitálisan hálózatba kötött Milon edzőtermi okos eszközök ideálisak minden célcsoport számára, az egyszerű, játékos, biztonságos és hatékony edzéshez.

  • A SmartFit pontos címe: 1061 Budapest, Király u. 8.
  • Telefonos elérhetősége: 06 30 866 8516

 

Kiesik a belváros? Kattints és keress megfelelő edzőtermet a közeledben!

 

FRISS CIKKEK