A OnePlus 6T az ár-érték arány bajnoka

A OnePlus 6T az ár-érték arány bajnoka-officetools.hu-2

A OnePlus 6T 177 990 Ft-tól vihető pl az árukeresőn, ezért 6 GB RAM és 128 GB tárhely jár.

A OnePlus 6T az ár-érték arány bajnoka-officetools.hu-2

Nagyobb kijelző, akkumulátor, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó is van a készülékben, amelynek azért gyenge pontjai is vannak.

A 6,41 hüvelykes AMOLED-kijelző 2340 x 1080-as felbontású, alatta Qualcomm Snapdragon 845-ös chip található, a RAM maximum 8 GB lehet, a tárhely pedig 256 GB. Az akkumulátor 3700 mAh kapacitásúra nőtt, a tesztelők 5-8 óra kijelzőidőt tudtak elérni vele. A hátlapi kamerarendszer ugyanazokat a 16 és 20 megapixeles szenzorokat használja.

A készüléken gyárilag Android 9 Pie fut, a legújabb OxygenOS rendszerrel és saját gesztusvezérléssel. Egyelőre csak éjfekete és tükörfekete verzió létezik. Jackcsatlakozó, vezeték nélküli töltés, vízálló kialakítás és microSD-foglalat továbbra sincs, illetve az egyetlen alsó hangszórót is gyengének tartják, akik már próbálták.

Az új modellbe több RAM és nagyobb tárhely került, ennél azonban feltűnőbb, hogy a kijelző nagyobb, a belógó szenzorsáv pedig kisebb.

A OnePlus 6T a Vivo és az Oppo által népszerűsített vízcsepp alakú érzékelőszigetre szavazott.

Ujjlenyomat-olvasó nincs a hátlapon, a képernyőbe építették. Az első tesztek szerint lassabb, mint a OnePlus 6-on lévő megoldás, vagyis a kijelzőbe ágyazott szenzorok továbbra sem olyan pontosak és gyorsak, mint a hátlapiak.

A Huawei és a Google után a OnePlus 6T is kínál éjszakai fotós módot, ennek a neve Nightscape. Bár nem annyira hatékony, mint a riválisoké, de azért jól javítja a képeket kevés fény mellett. A kamera fejlesztéseit idővel a OnePlus 6 is megkapja.

A OnePlus 6T az ár-érték arány bajnoka-officetools.hu-2

Még szintén érdekelhet...