Hamarosan Európába is megérkezik az új Nokia 6.1 Plus

Estimated read time 2 min read

 

Hong Kongban már megkezdődött a Nokia 6.1 Plus forgalmazása és várhatóan nemsokára Európába is megérkezik az új Nokia készülék.

Hamarosan Európába is megérkezik az új Nokia 6.1 Plus

A Nokia X6 bemutatóját követően óriási népszerűségnek örvendett, ezért úgy döntött a HMD Global, hogy Kínán kívül is a piacra dobja.

A Nokia 6.1 Plus nagyjából a Nokia X6-al megegyező készülék.

A kijelzője 5,8 hüvelykes, amely felül egy szenzorsáv látható. Az előlapi kamera 16 megapixeles, a hátlapra viszont dupla kamera került, 16 és 5 megapixeles szenzorokkal. A kamerák alatt a kényelmesen használható ujjlenyomat-olvasó található.

Hamarosan Európába is megérkezik az új Nokia 6.1 Plus

A Nokia 6.1 Plus egy Qualcomm Snapdragon 636-os chippel ellátott készülék, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. A tárhely természeteseb bővíthető microSD kártyával, ráadásul 400 GB-ig bővíthető. Az Android One program részeként a készülék gyári Android 8.1 Oreo rendszerrel jelenik meg.

Hong Kongban már július 24-től vihető a Nokia 6.1 Plus, nagyjából 290 dollárért, fekete és fehér színekben. Indiába és a további ázsiai országokban augusztusban jut majd el az új Nokia, míg Európában valamikor szeptemberben kerül fel a boltok polcaira.