A legjobb, ingyenes vírusirtó 2017-ben

Estimated read time 3 min read

Az alábbiakban összeszedtük mely a legjobb, ingyenes vírusirtó 2017-ben.

A vírusiró nagyon fontos, főleg Windows rendszeren. Ha átutalásokat intézel a laptopodon, fontos iratokat tárolsz rajta, melyben kárt tehetnek az zsarolóvírusok, esetleg adathalászok áldozatává is válhatsz, érdemes venni a fáradtságot, és legalább egy megbízható, ingyenes programot telepíteni a gépre, ha ez már nem segít, marad a megoldás, hogy szervizben kérsz segítséget.

A laptop és asztali gépek rendszere a Windows 10 megjelenésével elméletileg biztonságos lett, ugyanakkor a vírus programok írói sem hagytak fel a fejlesztésekkel.

 


Avira Free Antivirus:

Az Avira Free vírusirtó védelme szembeszáll minden fajta a malware-rel, beleértve a vírusokat, a trójaiakat, a férgeket és a spyware-eket is. A program felhő alapú rendszervizsgálatot alkalmaz, azaz a gyanús elemek lenyomatait továbbküldi egy kiszolgáló felé, amely valós időben ellenőrzi azokat, majd az eredményeket visszaküldi a felhasználó számítógépére.


Avast Free Antivirus:

Az Avast VirusLab funkciója “ellenanyagot” állít elő a kártékony kódokhoz, majd továbbítja azt minden Avast-védett számítógépre. Az Avast Free vírusirtó ingyenes változata díjnyertes szoftver, amely valós idejű védelmet nyújt a rendszernek. Precíz szoftverről van szó, amely hatékonyan azonosítja a kártékony programkódokat.


AVG AntiVirus Free:

Az AVG Free vírusirtó egy újabb kiváló választás azoknak, akik ingyenes antivírust keresnek. A program malware-eket és teljesítményt érintő problémákat is azonosítani tud, továbbá valós idejű védelmet is nyújt, amely blokkolja a kártékony letöltéseket és megakadályozza a kártékony programok rendszerbe jutását.


Bitdefender Antivirus Free Edition:

A Bitdefender vírusirtó szoftver hatékony rendszervizsgálatot és víruseltávolítást, aktív fenyegetéskezelést, kiváló adathalászat-védelmet és csalások elleni védelmet garantál. Felügyeli a futó alkalmazásokat, és blokkolja a gyanúsnak tűnő folyamatokat.


Kaspersky Free Antivirus:

Ingyenes és gyors védelem a számítógémed számára. Automatikusan blokkolja a veszélyes fájlokat, webhelyeket és alkalmazásokat. A munkamenet lassítása nélkül biztosít védelmet, védi a személyes adataidat. A Kaspersky Free díjnyertes biztonsági megoldása automatikusan blokkolja a veszélyes letöltéseket, illetve automatikusan figyelmeztet a rosszindulatú webhelyekre.


Panda Free Antivirus:

A Panda Free vírusirtó felhasználói felülete egyszerűen használható, a kevésbé tapasztalt felhasználók számára is könnyen érthető. A Panda Free vírusirtó az USB-s meghajtókat is megvédi a fertőzésektől, a Rescue Kit funkcióval pedig a kritikus helyzetekben is megmenti a rendszert. Rendkívül hasznos funkciója a valós idejű védelem, amely megakadályozza a veszélyes programok engedély nélküli telepítését.