Megtudtuk a Samsung Galaxy S10 három kiadásának részleteit

megtudtuk-a-samsung-galaxy-s10-harom-kiadasanak-reszleteit-officetools.hu-3

 

A dél-koreai cég idén tavasszal fogja piacra dobni a Galaxy S10 következő generációs csúcstelefonját,

de már pontos információk vannak a csúcsmobilok paramétereiről – állítja a brit Gizmodo. Tudomásuk szerint három változatban lesz elérhető a szupermobil.

A Galaxy S10 mellett egy Lite és egy Plus változattal találkozhatunk, melyekből előbbi olcsóbb és kisebb lesz. míg a Plus kiadás nagyobb és drágább.

megtudtuk-a-samsung-galaxy-s10-harom-kiadasanak-reszleteit-officetools.hu-3

Információk szerint a Lite mindössze 5.8 colos kijelzővel fog érkezni és háttértára is elmarad nagyobb testvéreitől (128 GB). Ezért “mindössze” 670 fontot kérnek majd, ami megközelítőleg 240 ezer forintnak felel meg.

A Galaxy S10 széria “középső” modellje már 6.1 colos kijelzőt kap, amelyhez akár 512 GB háttértár is társulhat.

Ennek az ára is természetesen magasabb lesz: 800 fontos (286 ezer forint) kiinduló ártól a nagyobb kapacitású modellig akár 1000 fontot (358 ezer forint) is elkér majd a Samsung.

megtudtuk-a-samsung-galaxy-s10-harom-kiadasanak-reszleteit-officetools.hu-3

 

A Galaxy S10 Plus 6.4 colos kijelzővel érkezik napvilágra és akár 1 TB-os háttértárat is kaphat.

A legolcsóbb Plus modell ára 900 font, azaz 322 ezer forint is lehet, amely “csak” 128 GB háttértárral rendelkezik. Az 1 TB-os modellért busás árat kell majd a pénztárnál hagynunk, hiszen 1400 fontnál (502 ezer forint) is többe kerülhet majd.

Az új Galaxy S10 széria mindhárom változatában a közös, hogy a Samsung Infinity-O kijelzővel érkeznek. Ennek köszönhetően az egész előlapot a kamera kivételével a kijelző fogja elfoglalni.

A szivárgás egyébként kitér arra is, hogy a Galaxy S10-et mikor fogja bemutatni a Samsung.

Ezek szerint a készülékek leleplezésére a dél-koreai gyártó február 20-án fog sort keríteni, megvásárolni a telefonokat pedig március 8-ától lehet majd.

A kiszivárogtatott információk szerint a készülék bemutatására elvileg már csak pár hetet kell várni, hiszen a dél-koreai gyártó február 20-án fog sort keríteni erre. A boltokban pedig március 8-tól juthatunk hozzá a csúcstelefonokhoz.

Még szintén érdekelhet...