Petíciót indítottak a Microsoft Andromeda telefon+tablet gyártásáért

Microsoft Andromeda

 

Gyűlnek az aláírások októl a felhasználóktól, akik a Microsoft Andromeda régóta emlegetett eszközét megvásárolnák, ami egy összehajtható tablet (lett volna), telefonfunkciókkal ellátva.

Régebb óta hallani már az Microsoft Andromeda eszközről, egy tablet és telefon összehajtható hibrid készülékről. Ami amolyan digitális jegyzetfüzet lenne, amelyet akár telefon funkciókkal is felvérteznének, ez által sim kártyát is lehetne tenni a készülékbe, ami így alkalmassá tenné sms küldésre, és mobiltelefon hívásokra is.

 

 

Elképesztően izgalmas koncepció a Microsoft „Andromeda” projektnevet viselő eszköze,

azonban a nem is olyan rég aggasztó hírek szálingóznak vele kapcsolatban. A teóriák sokrétűek, egyesek szerint a Microsoft későbbre halasztotta a megvalósítását, mások viszont arról beszélnek, hogy végleg elvetették az Andromeda projektet. És pont ez az, amibe nem hajlandók belenyugodni a felhasználók. Néhány napja Zachary Hinski egy petíciót kezdeményezett és a továbbiakban azok aláírását várja, akik megvásárolnának egy ilyen eszközt.

 

Microsoft Andromeda

 

Zachary Hinski akár 799-999 dollárt is hajlandó lenne fizetni az alapmodellért.

Sőt állítása szerint akár még ennél is többet az igazi újdonságokért. Úgy gondolja, ha elég sokan aláírják a petíciót, azt Microsoft mér nem hagyhatja figyelmen kívül. Sokak szerint az aláírások azt mutatnák, sok pénzt lehetne keresni egy ilyen eszközzel. Azt pedig nehéz volna megmagyarázni a befektetőinek, hogy miért nem csinál meg egy nagy bevétellel kecsegtető eszközt.

A petíciót az első négy nap alatt már tízezren alá is írták, és a számláló folyamatosan növekszik. Várjuk a Microsoft reakcióját.

 

Még szintén érdekelhet...