A legjobb kollázs készítő alkalmazás mobilra, tabletre, pc-re

Estimated read time 3 min read

 

Világszerte a felhasználók által legjobban kedvelt mobilos fotószerkesztő és kollázs készítő alkalmazás a maga 500 millió telepítésével a PicsArt.

Letöltés után azonnal igénybe is veheted a PicsArt eszközeit, effektusait, kameráját, ingyenes clipart-könyvtárát, a több mint 5 millió matricát amit a felhasználók készítettek, a rajzeszközeit és természetesen a kollázs készítőjét. A PicsArt megalkoztásakor a fejlesztők arra törekedtek, hogy miközben nagyszerű képeket alkotsz még jól is érezd magadat.

 

Az ingyenes kollázs készítő funkciói

Kollázs készítő és rácsok

Az applikációban több száz ingyenes sablonnal találkozhatunk, emellett pedig napi szinten tölt fel több ezer olyan képet a PicsArt közössége, amit háttérképként is használhatsz.

Fotószerkesztő

Széleskörű funkciójának köszönhetően a PicsArt alkalmazást fotószerkesztésre is használhatjuk. A képet méretre vághatjuk, kivághatunk belőle részletet, nyújthatjuk, klónozhatjuk, szöveget írhatunk rá és görbület beállítására szolgáló eszközt is használhatunk.

A művészi fotószűrő mellett keretek, szegélyek, hátterek és kiemelések széles választéka szolgálja szórakozásunkat és művészi hajlamunk kielégítését. Az alkalmazásban több száz betűtípust használhatunk képeink és mémeink feliratozására.

 

Matricakészítő és ingyenes matricák

Az alkalmazás kivágó eszközével olyan egyéni matricákat készíthetsz, amit kedvedre megoszthatsz a közösséggel. Ezeket a matricákat felhasználhatod üzeneteidben, képeidben, sőt még iMessage alkalmazásban is teljesen ingyenesen.

Rajzolás

A rajzfunkció személyre szabható profi rajzeszközökkel, rétegekkel és ecsetekkel.

PicsArt-Photo-Studio--kollazs-keszito-kepszerkeszto-programok-az-5-legjobb-online-ingyenes-foto-szerkeszto-officetools.hu-2


PicsArt Gold

Az ingyenes felhasználás mellett a PicsArt kollázs készítő rendelkezik prémium (fizetős) szolgáltatással is. A PicsArt Gold prémium matricák ezreit, kereteket, betűtípusokat, maszkokat és kollázsokat kínálja a felhasználóknak. A Gold csomaggal csekély összegű havi vagy éves díj mellett 3000 dollár értékű prémium tartalmat kaphatsz és kéthetente új tartalmakkal találkozhatsz.

További előnye a prémium részlegnek, hogy hirdetésmentesen szekeztheted a képeidet. Az előfizetés menete a Google Android szolgáltatásokéhoz hasonlóan a Google Play-fiókon keresztül történik.

KAPCSOLÓDÓ KATEGÓRIÁK, CIKKEK:

KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK >>

VIDEÓ SZERKESZTŐ PROGRAMOK >>