A Zeblaze Thor Pro okosórája lenyűgöző kütyü lett

A Zeblaze Thor Pro okosórája lenyűgöző kütyü lett

A Zeblaze Thor Pro órájával nagy kijelzőt és hatalmas akkumulátort is kaptunk.

Emellett természetesen telefonhívást is kezdeményezhetünk és fogadhatunk vele, továbbá még egy 2 megapixeles kamerát is beletettek nekünk.

A Zeblaze Thor Pro okosóra kijelzője egész pontosan 1,53 colos lett, ami 320×320-as felbontást jelent. A kijelzőjét pedig a méltán neves Gorilla Glass 3 óvja a karcoktól és az ütésektől.

Az óra első és hátsó borítása rozsdamentes acélból, maga az óraszíj pedig a szilikonból készült. A kijelzőre temérdek téma állítható be, ugyanis több mint 150 óraképből választhatjuk ki a számunkra tetszőt.

A Zeblaze Thor Pro okosórája lenyűgöző kütyü lett

Egy négymagos MTK6580 chip dolgozik a belsejében, 1GB RAM memóriával és 16GB belső tárhellyel rendelkezik. Navigálásra is tökéletesen használható (nyilván ennek maximum a kijelző mérete szabhat határt), mivel GPS-t is tettek bele.

Kezeli NanoSIM-et, ami 2G és 3G kapcsolatra képes, így akár még telefonálhatunk is a Zeblaze Thor Pro -val. A kamerát általában nem nagyon szokták erőltetni az okosórákon, de a Thor Pro ez esetben kapott egy 2 MP-es szenzort, ami ugyan nem sok, de szükségünk van rá, bármikor relatíve kényelmesen fotózhatunk vele.

A Zeblaze Thor Pro okosórája lenyűgöző kütyü lett

A Zeblaze Thor Pro akkumulátora sokkal nagyobb, mint más okosórákban, ugyanis egy 500 mAh akksit kapott. Továbbá rendelkezik WiFi illetve Bluetooth kapcsolattal is. A Thor Pro -n az Android 5.1 a készülékre optimalizált verziója fut, amin keresztül például könnyedén elérhetjük a Play Áruházat is, emiatt mindenféle appot is telepíthetünk rá.

A Zeblaze Thor Pro okosórája lenyűgöző kütyü lett

A Zeblaze Thor Pro okosóráját egyértelműen nem csak fitness órának tervezték, rengeteg meggyőző funkcióval rendelkezik. A legnagyobb meglepetés ennek fényében mégis csak az ára, ugyanis 79.98 dollárért, vagyis kb. 21.000 Ft-ért már hozzájuthatunk.

Még szintén érdekelhet...