Brutális akksival jön a Samsung Galaxy Tab S4

Brutális akksival jön a Samsung Galaxy Tab S4

 

Jó ideje szállingóznak a kiszivárogtatások a hamarosan érkező Samsung Galaxy Tab S4 táblagépéről, ami valószínűleg az IFA kiállításon mutatkozik be hivatalosan Berlinben. És már a Samsung legújabb táblagépének a specifikációi is kiszivárogtak. Így már szinte biztosra vehető, hogy óriási akksival jön a Samsung Galaxy Tab S4.

A Samsung Galaxy Tab S4 lesz ami megtöri Apple iPad egyeduralmát?

A specifikációk teljes listájához a SamMobile, így mostanra majdhogynem már mindent tudunni lehet az új Samsung Galaxy Tab S4 névre hallgató táblagépről.

A Galaxy Tab S4 Snapdragon 835-ös chipet kapott, továbbá 4 GB LPDDR4X memóriával és 64 GB tárhellyel is felszerelték. A képaránya 16:10 lesz és természetesen már a Super AMOLED kijelző 2560 x 1600-as felbontást használ. A Galaxy Tab S4 hátlapján egy 13 megapixeles, az előlapján pedig egy 8 megapixeles kamera figyel és elvileg íriszszkennerrel is fel lesz pakolva.

A táblagép operációs rendszere Android 8.1 Oreo lesz. AKG hangszórókkal, DeX-támogatással, az USB-C, a Bluetooth 5.0 és a GPS-el is fel lesz vértezve.

Brutális akksival jön a Samsung Galaxy Tab S4

Természetesen a legnagyobb meglepetést a brutálisan nagy, 7300 mAh-s akkumulátora fokozza. A Galaxy Tabok történetében ez lesz az eddigi legnagyobb akksi:

  • Galaxy Tab S4: 7300 mAh
  • Galaxy Tab S3: 6000 mAh
  • Galaxy Tab S2: 5870 mAh

Még szintén érdekelhet...