Egy sokoldalú képszerkesztő online, íme a PicMonkey

Estimated read time 3 min read

 

A PicMonkey egy olyan képszerkesztő online program, ami kezelhetőségének köszönhetően a kezdőknek is ajánlott. Számtalan képjavító és retusálási műveletével könnyen belopja magát az emberek szívébe. A képszerkesztés mellett fotó kollázs és kreatív-szöveges (clipart) képek készítésére is használhatjuk.

 

Sokoldalú képszerkesztő online

Kezelőfelületét tekintve egy laza, de mégis könnyen átlátható, letisztult, már-már szépnek nevezhető felületet láthatunk. Menüpontjai és eszközei között könnyen eligazodhatunk. Felhasználói célbázisa nem kifejezetten az asztali, nagyképernyős user. Az alapvető képszerkesztő funkciók (vágás, élesítés, forgatás, átméretezés, világosítás, színmódosítás és kontrasztállítás) a Basic Edits szekcióba kerültek.

A PicMonkey a korábban használt, akár telefonos képszerkesztőkből jól ismert egy-gombos automatikus képkorrekciót is tartalmazza, így másodpercek alatt egy látványos színvilágú képet kaphatunk.

Egy sokoldalú képszerkesztő online, íme a PicMonkey - officetools.hu-1

 

A többi eszköz témánként elkülönítve található. A probléma itt azt jelentheti, hogy nem feltétlenül ott keressük majd a használni kívánt eszközt, ahol úgy gondoljuk, hogy megtaláljuk majd. A témák névválasztása nem egyértelmű, és habár szép, de nem túl beszédes előnézeti képei sem segítenek a kiigazodásban. Ennek ellenére használata egyszerű, az effektek kiválasztása után beállíthatod, hogy mennyire legyen hatással a képre.

Ha konkrét elképzeléssel fordulunk az online képszerkesztő felé és például téma szerint szeretnénk képünket megcsinálni (horrorisztikus, romantikus vagy akár képregényszerű), akkor is csoportosítva találjunk a különböző effektusokat, kreatív eszközöket.

Amit a PicMonkey-ról tudni kell

A PicMonkey egy online képszerkesztő, ami szorosan együttműködik a saját kollázs készítő szoftverével. Mindkét program ingyenes, habár a koronával jelzett effektek és funkciók csak a fizetős verzióban használhatók. Persze mielőtt megvesszük 1 hét próbaverziót kaphatunk regisztrálás után.

A PicMonkey nem csak asztali gépen, de mobilos (iOS és Android) verziókban is elérhető.

 

Kattints: PicMonkey képszerkesztő online program >>


Még több képszerkesztő program.
Kattints ide és fedezz fel még több ingyenes fotó szerkesztő, kollázs készítő vagy képszerkesztő programot, ami megkönnyíti a hobbidat, vagy nagyban segítheti a munkádat.

KAPCSOLÓDÓ KATEGÓRIÁK, CIKKEK:

KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK >>

VIDEÓ SZERKESZTŐ PROGRAMOK >>