inCharge – Az okos kütyü, szinte bármit feltölthetsz

Estimated read time 2 min read

Felejtsd el a csomó töltőkábelt az okos eszközeidhez, ugyanis az inCharge ezeket nagyjából mind helyettesíti. A legnagyobb előnye, hogy szinte bármilyen elektronikai eszközzel kompatibilis. A mobiltelefonoddal és a táblagépeddel is.

https://vimeo.com/276894331

 

Az Indiegogón a Farris Group, InCharge nevű kreatív eszközének közösségi kampánya még bőven fut, azonban az embereknek már most annyira tetszik, hogy 24 óra alatt összegyűlt a gyártási költség (10 ezer dollár). Ami még ennél is jelentősebb, hogy azóta roham tempóban közeledik a 200 ezer dollárhoz.

inCharge - Az okos kütyü, szinte bármit feltölthetsz

Az inCharge egy multifunkciós töltőeszköz, ebből adódóan több előnye is van:

  • Mivel kicsi, így soha nem gubancolódik össze és a „kábel” sem törik meg
  • A vizet is elég jól bírja
  • Roppant egyszerű a használata, nyilván… mint bármely töltőé. Egy számítógéphez az USB bemenettes végét, a másikat meg a tölteni kívánt készülékhez kell csatlakoztatni, például egy okostelefonhoz, vagy tablethez.

inCharge - Az okos kütyü, szinte bármit feltölthetsz

Háromféle fejjel is ellátták, konkrétan Lightning, MicroUSB, USB-C. Emiatt androidos és iOS-rendszerű készülékek, táblagépek, hordozható akkumulátorok és bluetooth-os eszközök is könnyedén tölthetők vele. Tervezői úgy alkották meg, hogy használata után egyszerűen össze lehessen csukni.

inCharge - Az okos kütyü, szinte bármit feltölthetsz

Nem véletlen, hogy kulcstartóhoz hasonlít

Az InCharge -ot kulcscsomóra, vagy táskára is ráakaszthatjuk, így tutira nem hagyjuk el, vagy nem hagyjuk otthon. Ebből adódóan mindig kéznél van, amikor szükségünk van egy kis mobiltöltésre.

inCharge - Az okos kütyü, szinte bármit feltölthetsz

A jelenlegi verziót két változatban dobják piacra:

A Lightning és az MicroUSB fejjel ellátott verziót 9 dollárért vehetjük meg (kb 2500 Ft)
A Lightning, MicroUSB és USB-C fejjel ellátott verziót pedig 11 dollárért (kb 3000 Ft).

inCharge - Az okos kütyü, szinte bármit feltölthetsz

Ha többet vásárolnál, a Farris Group mennyiségi kedvezményt is ad. Ehhez még amúgy hozzá kell számolni a szállítási költséget, ami 3 dollár, azaz kb 800 Ft.