Startup vállalkozás ötletek

Estimated read time 4 min read

 

Mindenki több látogatóra, gyorsabb eladásra és több bevételre vágyik. De a startup vállalkozás indítása nem tartozik a „ha építed, akkor jönnek” helyzetek közé.

A vállalkozás indulásának nagy része az időzítéshez, a tervezéshez és a piachoz kapcsolódik. Ezért érdemes megfontolni, hogy a gazdasági feltételek megfelelőek-e a vállalkozás alapításához és hogy megoldással sikeresen be tudsz-e lépni a piacra.

A sikeres vállalkozás felépítéséhez és működtetéséhez el kell készítenie és finomítania egy üzleti tervet, ki kell értékelnie pénzügyeit, ki kell töltenie az összes jogi dokumentumot, ki kell választania partnereit, kutatási alkalmazásokat az induló vállalkozások növekedésére, kiválasztania a legjobb eszközöket és rendszerek, amelyek segítenek a marketing és az értékesítés megalapozásában … és még sok más.

 

Hogyan lehet startup vállalkozást indítani

 • Írj egy üzleti tervet
 • Tekintsd át a vállalkozás indításához szükséges jogi követelményeket
 • Határozd meg vállalkozás jogi felépítését
 • Regisztráld vállalkozásod nevét
 • Ismerd meg a kisvállalkozások adókövetelményeit
 • Hozz létre ügyfél-megszerzési stratégiát vállalkozása számára
 • Használd az összes marketing lehetőséget
 • Add el termékeidet és szolgáltatásaidat
 • Tartsd meg az ügyfél-elégedettséget

Az üzleti vállalkozás indítása egy csomó mozgó darabot tartalmaz, amelyek közül néhány izgalmasabb, mint mások. Ötletgyűjtéshez brainstorming? Izgalmas és szórakoztató! Adók és költségek elemzése? … Nem olyan szórakoztató.

A sikeres vállalkozás üzemeltetésének az a trükkje, hogy alaposan megtervezzük és megszervezzük anyagait, megfelelő prioritást adjunk és tartsuk szem előtt a változó elemek mindegyikének állapotát és teljesítményét.

Az üzleti terv segítséget nyújt abban, hogy bebizonyítsd magadnak és másoknak, hogy érdemes-e megvalósítani startup ötletet. Ez a legjobb módja annak, hogy visszalépjünk kicsit és átgondolkodjunk az elképzelésünket, majd megoldjuk az évek során felmerülő problémákat, mielőtt elkezdenénk elvetni a magokat.

De még mielőtt ezzel kezdünk foglalkozni, meg kell szülnünk azt az ötlete, amire felépítjük a terveinket és magát a startup vállalkozásunkat.

 

Startupvallalkozas.hu

„Semmi sem jobb, mint magadnak dolgozni. Még akkor is, ha szereted a munkát és úgy gondolod, hogy ez kifizetődő, elégedettséggel tölt el, ha a saját magad főnöke vagy, az egy teljesen más érzés… Teljesen más élet. Nem csak értelmesebb, de nagyon sok előnnyel is jár. Épp ezért szedtük össze a legjobb startup ötletek terjedelmes listáját.

Bár úgy tűnik, csábító merészkedni egy új piacra, különösen, ha egy startup / induló vállalkozást tervezel, trükkös lehet és nézzünk szembe a tényekkel, elég kockázatos is. Hogy tisztábban láss, figyelmedbe ajánljuk a Startup ökoszisztéma összetétele című cikkünket.

Több időt fordítasz rá, mint például egy máshol végzett 9-5-ig állásban töltött munka során, és lesznek olyan pillanatok, amikor valójában sokkal többet áldoz fel, nem csak az idődet. De még akkor is megéri.

Míg a saját vállalkozás indításán gondolkodunk, az első gondolatok, amelyek átfut az agyunkon, többségében valószínűleg a következők:

 • Mit kellene eladni?
 • Melyik piaci szegmensben van a legtöbb pénz?
 • Hogyan kezdjem el a jelenlegi készségemet?
 • Hogyan tudom munka mellett elkezdeni?

 

Startup ötletek, amelyek pénzt hozhatnak neked

Összeállítottuk a 80 startup / induló vállalkozás ötlet listáját, amelyeket két kategóriába osztottunk: Termék-alapú üzleti ötletek és a Szolgáltatás-alapú üzleti ötletek. A nagy terjedelem miatt a 80 ötletet 2+2 cikkre osztottuk. Két külön cikkben foglalkozunk a Termék-alapú üzleti ötletekkel és megint másik két cikkben a Szolgáltatás-alapú üzleti ötletekkel.”

A startup vállalkozás indításához, prezentálásához minden bizonnyal szükséged lesz képszerkesztő és video szerkesztő programokra is.