Top 5+1 ingyenes videó szerkesztő program letöltés

Estimated read time 3 min read

 

Összeszedtük a 6 legprofibb ingyenes videó szerkesztő program letöltés linkjét és leírását, amelyek többnyire előképzettség nélkül is könnyen megtanulhatók, használhatók. Természetesen bőven akadnak még ingyenes videó szerkesztő programok, azonban szerintünk ezek a legjobbak, mind hatékonyság, mind a felhasználóbarát szempontjából.

 

A Top 6 ingyenes videó szerkesztő program letöltés:

 

HitFilm Express

HitFilm Express videó szerkesztő program letöltés

A HitFilm Express Windows-os és Mac-es rendszerekre is letölthető és futtatható. Meglepő módon, ingyenes videó szerkesztőhöz képest kiemelkedően sok lehetőséget biztosít számunkra, a videók szerkesztéséhez, vágásához, effekteléséhez.

HitFilm Express program letöltés >> https://fxhome.com/express

 

Shotcut

Shotcut videó szerkesztő program letöltés

A Shotcut egy ingyenes, nyílt forráskódú videó készítő program, amelyet Windows, Mac és Linux rendszereken is könnyedén futtathatunk. Ráadásul a kezelőfelülete magyar nyelven is elérhető.

Shotcut videó szerkesztő program letöltés >> https://shotcut.org/

 

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve videó szerkesztő program letöltés

A DaVinci Resolve egy ingyenes, professzionális videó készítő program, amelyet profi szakemberek és amatőrök is egyaránt használnak. Könnyen és egyszerűen használható. Egyszerűen használható, mégis hatékony eszközöket biztosít a videók szerkesztéséhez és a kiváló minőségű gyártáshoz.

DaVinci Resolve videó szerkesztő program letöltés >> https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/

 

Openshot

Openshot videó szerkesztő letöltés

Az OpenShot egy igazán jól kezelhető, magyar nyelven is elérhető, videó szerkesztő program. Hazsnálata rendkívül gyorsan megtanulható a felület kézenfekvő felépítésének köszönhetően. Mac-en, Windows-on és Linuxon is lehet nyúzni rendesen a nagy teljesítményének köszönhetően.

Openshot videó szerkesztő letöltés >> https://www.openshot.org/

 

Lightworks

Lightworks videó szerkesztő letöltés

A Lightworks videó szerkesztő program rengeteg profi eszközzel örvendezteti meg a használóját, legyen szó vágásról, effektelésről, vagy 4K-s videó készítéséről és támogatásáról. A Lightworks videó szerkesztő Windows-on és Mac-en is használható.

Lightworks videó szerkesztő letöltés >> https://www.lwks.com/

 

VideoPad

VideoPad videó szerkesztő letöltés

A(z NCH) VideoPad ingyenes videószerkesztő verziója, kifejezetten csak nem kereskedelmi célokra használható, ellenkező esetben meg kell vásárolnunk a teljes verziót.

VideoPad videó szerkesztő letöltés >> http://www.nchsoftware.com/videopad/index.html

 

Kdenlive

Kdenlive videó szerkesztő letöltés

A Kdenlive Windows-os és linuxos rendszeren is egy elég hatékony és jól kezeljehető videó szerkesztő. Az alábbi linuxokra mind telepíthető: Archlinux, Debian, Elementary, Fedora, Gentoo, KDE neon, LinuxMint, OpenSuse, Ubuntu, Solus.

Kdenlive videó szerkesztő letöltés >> https://kdenlive.org/en/ 

 

KAPCSOLÓDÓ KATEGÓRIÁK, CIKKEK:

KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK >>

VIDEÓ SZERKESZTŐ PROGRAMOK >>