Wise Auto Shutdown – Automatikus számítógép kikapcsolás

Estimated read time 3 min read

 


A Wise Auto Shutdown a számítógéped automatikus leállítását intéző szoftver.

A Wise Auto Shutdown a megadott paraméterek alapján, leállítja, hibernálja, elaltatja, vagy újraindítja a géped, amikor csak szükséged van rá.


Ha rendszeresen végzel automatizált feladatokat, és annak befejezésekor nem tartózkodsz a számítógéped előtt, nagyon hasznos tud lenni egy olyan szoftver mint a Wise Auto Shutdown.

 

A Wise részletes leírása:

A számítógép leállításának, újraindításának, kijelentkezésének vagy alvásának ütemezése:

A Wise Auto Shutdown lehetővé teszi, hogy a számítógépet rendszeresen vagy csak egyszer, egy adott időpontban leállítsa, újraindítsa, kikapcsolja, kijelentkezzen, elaludjon vagy hibernálja. Ez sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi az energiagazdálkodást.

 

Ütemezze a feladatokat bármikor, amikor csak akarja.

A Wise segítségével ütemezheti a feladat végrehajtását naponta, pontos időpontban, egy bizonyos dátumon és időpontban vagy a feladat aktiválásától számított, kézzel beállított idő elteltével. Bekapcsolhatja az emlékeztetőket, így 5 perccel a feladat végrehajtása előtt értesítést kap. Ha addigra van még elintézetlen dolga, akkor 10 perccel vagy akár 4 órával is elhalaszthatja a feladatot.

 

Tömör és hatékony felhasználói felület

A Wise Auto Shutdown felhasználói felülete nem is lehetne egyszerűbb. Nincsenek menük, nincsenek bonyolult opciók vagy párbeszédpanelek. Két panelen világosan fel van osztva. A bal oldalon egyszerűen kiválaszthatja, hogy melyik feladatot szeretné végrehajtani, a jobb oldalon pedig megadhatja, hogy mikor szeretné, hogy az adott feladatot végre kell hajtani, majd elindíthatja a feladatot. Másodpercek alatt elsajátíthatja a használatát.

 

Csendes üzemmódban fut

Amikor egy feladat elindul, a Wise minimalizálódik a tálcán, és a háttérben csendben fut. Ha jobb egérgombbal kattint az ikonjára, a megjelenő menüben egyetlen egérkattintással azonnal újraindíthatja vagy leállíthatja a számítógépet.

 

Alacsony erőforrás-felhasználás és tökéletes kompatibilitás szinte minden Windows verzióval

A Wise teljesen ingyenes. Elég kis mennyiségű CPU-t és rendszermemóriát igényel. Úgy lett kifejlesztve és teljes mértékben tesztelve, hogy nagyszerűen működjön a Windows 10 és más Windows operációs rendszereken (64 bites és 32 bites egyaránt), a Windows XP-től kezdve. Nem számít, hogy mi a tulajdonosa – asztali számítógép vagy laptop.

Még több friss érdekesség a tech világból >>